Fotoprodukter

Självklart går det att göra så mycket mer med sina bilder än att bara beställa dem som papperskopior eller högtidskort. Det finns en hel drös med olika produkter som du kan beställa online med dina egna bilder på. Det är enkelt och går smidigt och fort att göra plus att resultatet nästan alltid blir helt fantastiskt.

Ett väldigt bra exempel på detta är fotomuggar, det är helt enkelt så att du kan beställa en mugg med ditt eget foto tryckt på muggen. Det kan förgylla din morgon eller fikastunden på jobbet, dessutom är det en väldigt bra present som nästan alltid blir väldigt uppskattad av mottagaren. Om man har barn är det en väldigt rolig och uppskattad idé att beställa varsin fotomugg till dem med en bild på dem själva. Läs mer om fotopresenter här. Då kan de ha en egen mugg vid frukostbordet, fikat och kvällsteet vilket brukar vara väldigt populärt. Eller så kan du göra en speciell mugg till någon du tycker om och vill att personen ska vakna med ett leende vid frukostbordet. Visst det här kanske inte är den mest exklusiva presenten som går att ge men den är helt klart uppskattad.

Ett annat exempel på vad man kan göra med sina bilder är fototapeter, har du en bild som skulle göra sig bra i väldigt stort format och ett rum som behöver piffas, då är det bara att slå till. En fototapet är helt enkelt en tapet med ditt eget motiv, den levereras i våder som är numrerade på baksidan och när du satt upp den kan ditt vardagsrum plötsligt ha utsikt över Manhattan. Se bara till att det är en högupplöst bild du använder så att den inte blir kornig och suddig när du förstorat upp den på tapet.

Är du intresserad av att göra egna fotoböcker rekommenderar vi ett besök hos www.fotobocker.nu.